Forum Przedbórz Strona Główna
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Gdy przyjeżdżam, powracam w Te strony...
Autor Wiadomość
arekj 
Wyjadacz
arekj

Wysłany: 2008-05-27, 18:59   

ta druga budka ma wlasciciela, i z tego co wiem to nic on tam nie bedzie robil ani nie chce sprzedac

aniuafen 
Wyjadacz

Wysłany: 2008-05-27, 20:00   

Tej budki tez niestety nie mozna wynając bo jest w fatalnym stanie

kociczka 
Stały Bywalec

Wysłany: 2008-05-27, 21:10   

ta budka w ktorej byl sklep miesny jest do wynajecia z tego co sie orientuje

paddy
Forumator
King Nothing

Wysłany: 2008-05-28, 09:40   

arekj napisał/a:
ta druga budka ma wlasciciela, i z tego co wiem to nic on tam nie bedzie robil ani nie chce sprzedac
no i tylko straszy i psuje wizerunek Rynku.
"Life it seems will fade away Drifting further every day Getting lost within myself Nothing matters no one else I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me..."
Metallica - Fade To Black

Plastuś
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-29, 12:56   

Gdy przyjeżdzam do Przedbórza to widzę dalej zapijaczone mordy na rynkach i rogatkach, nienawiść do władzy, nieanwiść do ludzi, miłość starszych Pań do Księży.

rysia 
Bywalec

Wysłany: 2008-05-29, 16:44   

post usunięty
Ostatnio zmieniony przez rysia 2008-11-07, 22:57, w całości zmieniany 1 raz  

Plastuś
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-29, 17:48   

Śliczne sa tylko dziewczyny w Przedborzu.

paddy
Forumator
King Nothing

Wysłany: 2008-05-30, 12:23   

Plastuś napisał/a:
Gdy przyjeżdzam do Przedbórza to widzę dalej zapijaczone mordy na rynkach i rogatkach, nienawiść do władzy, nieanwiść do ludzi, miłość starszych Pań do Księży.
przesadzasz. tylko to widzisz w Przedborzu? to chyba patrzysz w jedno miejsce i masz z góry negatywne nastawienie. przyjrzyj się lepiej. i pokaż mi miasto, w którym nie ma pijaków i starszych pań. a władza nasza jak każda ma swoich zwolenników i przeciwników. po prostu się czepiasz i tyle, misiaczku :-D

[ Dodano: 2008-06-09, 09:41 ]
mamy w Przedborzu ogródek piwny. co prawda nie przy Rynku... ale przy ZiN-ie. stoi kilka parasoli, ciekawie to wygląda. trzeba sprawdzić.
"Life it seems will fade away Drifting further every day Getting lost within myself Nothing matters no one else I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me..."
Metallica - Fade To Black

PZ 
Forumator
Fringilla coelebs

Wysłany: 2010-02-23, 22:10   

Mam dwa takie miejsca w Przedborzu to Majowa Góra,pola i łąki w kierunku Bakowej Góry i Korytna...i Planeta :mrgreen:to pierwsze to czas dla mnie i mojego psa spacer z lornetką,odpoczynek od stresu i zapomnienie o tym o czym zazwyczaj chce sie zapomnieć.Drugie miejsce to spotkanie z dobrymi znajomymi,piwko czasami coś więcej :mrgreen: kugielek w sobotni wieczór,więc relaks połączony czasem z niedzielnym bólem głowy :mrgreen:

Anka 
Forumator
Gajdzica

Wysłany: 2010-02-23, 22:38   

Mnie też nosi ;-) o każdej porze roku i w każda niemal pogodę uwielbiam brzeg Pilicy, ten mój ;-) Zależy na jak długo przyjeżdżam to zaliczam kilka tras. Obowiązkowa jest wyprawa za cmentarz w stronę brzózek. Lubie wyprawy na Białą Górę, Taras.
Nigdzie tak nie wypoczywam jak właśnie w tych miejscach...

róża 
Stały Bywalec

Wysłany: 2010-03-10, 20:34   

Dla mnie powroty do Przedborza rozpatruję w dwóch aspektach, pierwszy to społeczny, drugi zaś to krajobrazy, ulubione miejsca, wspomnienia, przemijanie, itd. Zdecydowanie preferuję ten drugi.

larsv.t 
Bywalec
larsv.t

Wysłany: 2010-03-22, 14:19   

Jakie powroty - z wycieczek szkolnych, z wypadów rodzinnych ze szwagrem i siostrunią, z wojaży wakacyjnych? Przecież siedzisz tu kwiatku na pupie od lat. Tylko na zaoczne kształcenie się ruszałaś poza naszą metropolię. Do kogo te gadki- Różyczko, tulipanku, czy jak ci tam?!

Anka 
Forumator
Gajdzica

Wysłany: 2010-04-09, 14:11   

Jechałam wczoraj do Przedborza w towarzystwie rosyjskich współpasażerów. Siedziałam z nimi od Katowic i przysłuchiwałam się dyskusji na temat polskich krajobrazów i było mi niezwykle miło, gdy w sposób szczególny komplementowali tereny pod Radomskiem (osiedla, gospodarstwa itp). Mniej komplementów było już mniej więcej od Kodręba...

A tak ogólnie nie mogę się doczekać aż ten remont na Pocztowej dobiegnie końca. Tragicznie to wygląda, a chodzi się jeszcze gorzej...

Odpowiedz do tematu