Nie dość że mogą pogryźć kogoś - głównie chodzi mi o dzieci bo sie nie obronią, to jeszcze rozwlekają torby ze śmieciami po całym osiedlu. Syf, kiła, mogiła. Co robi ta straż miejska co to sie miała sama utrzymywać? Podobno w 2009 zebrali z mandatów całe 500 zeta. Gratuluje pomysłu. Może Miłek sam będzie łożył na swoje służby mundurowe, za swoją straż osobistą? Obiecywał że gmina nie dołoży do nich złotówki! Ale czego ten koleś nie obiecywał?
A Ząbek nikogo nie ugryzł a zginał, i to w dodatku na pasach podobno - czy kierowca nie powinien ponieść odpowiedzialności za to? Widziałem psy które oprócz tego że przechodzily na pasach, wcześniej się rozglądając, to jeszcze zwracały uwagę na światła - przechodziły na zielonym. Wg mnie kierowca powinien za to odpowiedzieć. Pewnie rżnął 80 na godzinę przez centrum miasta.
_________________ Optymiści uważają, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści natomiast, wiedzą gdzie ten otwór jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum