ciekawe czy też Ci tak poprawią humor, kiedy będzie chodziło o ważne dla Ciebie sprawy, a oni będą dalej marnować czas widzów na odwalanie takich szopek jak dotychczas...
A tym co teraz napisałaś to Ty mnie wprawiłaś w dobry humor,bo ciągle chodzi o"ważne sprawy"tylko że nic z tego nie wynika.Dla mnie oni wszyscy są śmieszni,z tymi wielkimi wyrazami na ustach:"Ojczyzna","dla dobra wspólnego"itp.Jle Ty masz lat ze wierzysz w to ,że ktos sie zajmietam ważnymi dla nas sprawami.Zresztą Ty oceniasz polityków po wyglądzie a nie po programie
Jaką masz dobrą pamięć; do oceny po wyglądzie mam pełne prawo, zaś jestem kobietą. A poza tym... mój wiek mnie w pełni satysfakcjonuje i wnioskuję, że skoro ocenaisz go na niski to Tobie troszkę brak wigoru. Ale spoko, w końcu mamy siłownię! Skoczysz kilka razy i zobaczysz jakiego witalizmu nabierzesz
Wiesz, jak dla mnie to i dobrze. W końcu fajnie przynosić ludziom radość, tym bardziej, że niektórym nie potrzeba wiele a poza tym pamiętaj, że śmiech jest nie tylko objawem szczęścia, ale również jedną z naturalnych reakcji w sytuacji lękowej Więc zostaje mi mieć nadzeiję, że masz po prostu nadmiar endorfiny, a nie się mnie boisz
Wiesz, jak dla mnie to i dobrze. W końcu fajnie przynosić ludziom radość, tym bardziej, że niektórym nie potrzeba wiele
To dobrze ze bycie czymś na wzór klauna daje Ci zadowolenie,tacy też są potrzebi...ale nie o tym chciałem napisać...
Kontynuować dyskusji z Tobą nie będę ,by nie dawać osobie Carduus nutans powodów do radości i czerpania pseudo tematów do swej grafomańskiej twórczości.Jeśli Różo poczułaś się w jakiś sposób dotknięta lub urażona to Cię gorąco przepraszam.A na poprawę humoru :
Idąc jedną z uliczek Wrocławia zauważyłem mosiężne figurki zwierząt. Niby nic dziwnego, ale najlepsza była tabliczka...
Zdjęcia-0175.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 190,5 KB
Zdjęcia-0177.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 163,46 KB
Zdjęcia-0176.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 193,1 KB
_________________ "Life it seems will fade away Drifting further every day Getting lost within myself Nothing matters no one else I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me..."
Metallica - Fade To Black
Wiek: 40 Dołączyła: 04 Gru 2007 Posty: 1850 Skąd: stąd i stela
Wysłany: 2010-03-19, 14:23
świetne Paddy
Od kilku dni moja młodsza Córka usilnie poszukuje śladów wiosny. Jej tropienie wzbogaciło ja o znalezione narty (stan niezły, aczkolwiek miały swoje lata świetności chyba z 10 lat temu), pokłady błota na spodniach (zmienianych 3 razy dziennie) i gałązkę bazi...
A ja przekonałam się na nowo ile takie odkrycia dają radości dziecku... Małe a cieszy
Warto uczyć sie od dzieci ...
PS. Co nie oznacza, że planuję dziś utaplanie się po pas w błocie jak moja pociecha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum