Jesteś taka odważna,bo ukrywasz się za nickiem?Nerwy puściły i nie wiedziałas co napisać?A powiedz mi burmistrzowi to wchodzisz z wazeliną czy bez niej,tak na sucho,że mu tak lukrujesz?
Rozbawiłeś mnie,a tak na marginesie jakby rozmowa z Tobą mnie stresowała, to po prostu bym nie pisała, ale lubię sobie pogadać właśnie wtedy dobrze się bawię.
mhm... faktycznie nie mam, bo z zabawy w piaskownicy już wyrosłam ale skoro Twój poziom Ci jeszcze na to pozwala to powodzenia tylko teraz Ci troche śnieg przysypał Twą ulubioną krainę zabawy ale spoooooko, zapowiadają poprawę pogody i znowu będziesz miał swój suchutki piaseczek ALE jest jeszcze jeden mankament... sklep z zabawkami ostatnio zamknęli, więc jak będziesz potrzebował nowej szpadelki na nowy sezon to lipa ;P chyba, że radomska straż miejska kupi coś u siebie i poda Ci przez naszą w końcu są od tego by pomagać ludziom ;P
Swoje prostactwo udowodniłaś już nie raz,teraz tylko to potwierdziłaś.Sprawiasz wrażenie baby siedzącej na taborecie na jednej z przedborskich ulic i zajmującej sie plotkami.I jeszcze jedna cecha bardzo charakterystyczna w Twoim przypadku:BRUDNE PIĘTY.Współczuję tylko burmistrzowi,że ma takich ludzi jak Ty za swoich heroldów.Tacy jak Ty jeszcze bardziej psują Jego już i tak nadszarpnięty wizerunek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum